Yeni Yıla Özel Ücretsiz Kargo!

Mezuniyet Elbiseleri

Birbirinden Şık Mezuniyet Elbiseleri

Uzun ve zorlu bir eğitim öğretimin ardından öğrenciler için moral deposu olan mezuniyet geceleri oldukça eğlenceli, görkemli ve şıklık yarışının olduğu bir törendir. Bu tören her ne kadar artık stresten, kaygılardan, sınav haftalarından kurtulmak anlamına gelse de ne giyileceği konusunda büyük bir çile çekilmektedir. Ki mezuniyet gecesinden bir sene öncesinden elbiseler, abiyeler araştırılır, ekran görüntüleri alınır, arkadaşlara gönderilir, gruplar oluşturulur, fikirler alınır… Bu nedenle kendi arasında ayrı bir kategoride değerlendirilir mezuniyet elbiseleri. Çoğunlukla mezuniyetlerde abiye modeller tercih edilmektedir. Gerek sade gerek gösterişli bu konuda sizlere oldukça fazla çeşitliliği zaten sunmaktayız. Mezuniyet elbiseleri konusunda önemli olan nokta; lise mezuniyetimi yoksa üniversite mezuniyeti mi olduğu noktasıdır. Çünkü iki mezuniyet töreni için uygun olan elbise modelleri de farklıdır. Lise mezuniyeti için daha o yaşlara uygun, yerinde, çok kadınsı ve abartılı olmayan elbiseler seçmek gerekmektedir. Bundan kastımız süssüz püssüz, sade elbiseler değil. Tabii ki ışıltı, pul, katlar, fırfırlar olmalı fakat kalıplarda o yaşların düzeyine uymalı. Üniversite mezuniyetlerinde ise daha kadınsı, şık, asaletli elbiseler rahatlıkla tercih edilebilir. Bu noktada fiziğinizi tanımanız da oldukça etkili olacaktır. Bizler sizler için tasarımları bakımından en beğenilen, bu senenin modası olan mezuniyet elbiselerini derleyerek uygun fiyatlar dâhilinde sunuyoruz.

Mezuniyet Elbisesi Seçimi Yaparken Dikkat!

Mezuniyet elbiseleri konusunda en çok yaşanan korku ise pişti olma korkusudur. Her kız mezuniyetinde farkı ile ortada olmak ister ve bunun içinde genellikle terzilere elbise diktirirler. Bu tercih her ne kadar doğru bir tercih olsa da, bilmeniz gereken en önemli iki detay; tanıdığınız ve eline güvendiğiniz bir terziye elbisenizi emanet etmeniz ve mezuniyetinizden en az 4-5 ay öncesinde terziniz ile birlikte bir model oluşturmanızdır. Çünkü mezuniyetinizi sayılı günler kala diktirdiğiniz elbisede bir sorun olursa bunu düzelttirmek için gereken zamanı bulamazsınız. Bu nedenle sizlere sunduğumuz mezuniyet elbiselerinin boylarını, model ölçülerini, özelliklerini tek tek içerik olarak belirtiyoruz. Kalıplarımızın bedenlere göre en uygun kalıplar olarak hazırladığımızdan dolayı ürünün vücudunuza uyumlu olması ihtimali %95 civarlarındadır. Geri kalan %5 lik kısım ise elbise boyu aldırmaktan oluşur.

Başarılı Bir Ekip İle Birlikte Sizler İçin

Genç kızlar mezuniyet elbiseleri seçimi yaparken maalesef ki sosyal medyanın büyüsüne aldanarak ticaret konusunda bilgisi olmayan, online mağaza sitesi bulunmayan ve faturasız işlem yapan sosyal medya hesaplarından alışveriş yaparak hüsrana uğramaktadır. Bu konuda her ne kadar yasal düzenlemeler bulunsa da bu sayfalar ile her gün sosyal medya ortamlarında karşılaşmaktayız. Bu sayfalarda başlı başına yer alan asıl sorun ise gösterilen ürün ile size gönderilen ürünün birbirinden farklı olmalarıdır. Güvendiğiniz ve size fatura kesen sitelerden alışveriş yapmanız gerekir. Bu noktada çok titiz bir şekilde çalışan ekibe sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Gerek görsellerin çekimi, sizlere sunuluşu, stok güncellemesi, ürününüzün paketlenip gönderilmesi, iade, para iadesi, beden değişikliği konularında büyük bir özveri ile çalışan müşteri memnuniyetine önem veren bir site olarak sizlere birden fazla ödeme seçeneği ile kaliteli bir online alışveriş platformu sunuyoruz.

Elbise Modellerimiz için tıklayın..

Güncellenme Tarihi: 06 Şub, 2020
whatsapp iletişim