Yeni Yıla Özel Ücretsiz Kargo!

Çiçek Desenli Kıyafetler Giymenin Püf Noktaları

Kıyafetlerde en güzel desenlerden biri de çiçek desenleri. Ancak iyi taşınmadığı taktirde ortaya hoş olmayan, estetikten uzak görüntüler çıkabilir. Doğru şekilde kombin yapmak için ise birkaç püf noktasına dikkat etmek gerekir. Hepimizin de iyi bildiği gibi güzel giyinmenin yolu doğru kombinlerden geçer.

Rüküşlük ve Şıklık Arasındaki İnce Çizgi

Çiçek desenli kıyafetlerin tuzağı da rüküşlük ile şıklık arasındaki ince bir çizgide olması. Rüküş olmamak için ayakkabı, çanta, elbise veya tişörtün çiçek deseniyle aynı renk olmasına özen göstermelisiniz. Ve kombinde sadece tek bir çiçek deseni bulunmalı. Birden fazla çiçek deseni gözleri yorar ve ortaya karışık bir görüntü çıkarır. Karışıklık da kişiyi olduğundan daha kilolu gösterir.

Ufak Tefek Giyim Hileleri

Tabii yanlış tercihler ekstra kilolu gösterdiği gibi diğer yandan kiloyu saklama yöntemlerinden biri olarak da çiçek desenine başvurulur. Vücudunuzun şekline göre küçük veya büyük çiçek desenleri sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterebilir. Olay sadece doğru parçaları seçmekte!

Çiçek Desenli Gömlek

Çiçek desenli gömleği kot pantolon, kot şort, düz renk pantolon veya düz etek ile birlikte giyebilirsiniz. Gömlek seçerken rengârenk parçalar yerine düz renk tercih etmekte fayda var. Çünkü karışık renkli kıyafetlerin kombinlenmesi her zaman zordur.

Baştan Aşağı Çiçek

Tek çiçekten daha fazlası birden fazla çiçek düşüncesine sahipseniz dolabınızda kesinlikle çiçekli tulumlara yer vardır. Ancak bunları dengelemeniz için düz ceketlere ihtiyacınız var. Hareketsiz sadece bir ceketle göz yormayan mükemmel bir görünüş elde edebilirsiniz.

Tulum da yeterli gelmiyorsa çiçek desenli elbiselere sahip olabilirsiniz. Bu elbiselerin altına isterseniz spor ayakkabı isterseniz de topuklu sandalet giyebilirsiniz. Her şekilde güzel duracağından eminiz!

Ceketlerde Bahar Havası

Üzerinde çiçek deseni olan ceketlerle düz renk pantolonları kombinleyebilirsiniz. Çiçekli kot ceketi beyaz pantolon ve beyaz spor ayakkabı ile birlikte kullanabilirsiniz. Böylece hem beyaz pantolonu değerlendirmiş hem de şık bir görünüm kazanmış olursunuz.

Barok Desen Tehlikesi

Oldukça karışık bir kompozisyona sahip barok desenler kesinlikle düz parçalarla kullanılmalı. Koyu renk kot pantolonla bile renkler karışır ve göz yorar.

Siyah deri ceket kuralı barok desenli elbiselerde de geçerli. Karmaşıklığı daha sade bir parçayla eşitlemek çiçek desen giymenin sırrı denilebilir. Bu yüzden baharlık elbiseleri daha sade bir parçayla tamamlamak gerekir.

Güncellenme Tarihi: 21 Tem, 2020
whatsapp iletişim