Yeni Yıla Özel Ücretsiz Kargo!

Hangi Tişörtleri Ne Zaman Nasıl Giymeli

Alışveriş yaparken gördüğünüz bir tişörtü çok beğendiniz ve aldınız. Dolabınızda giyilmek için zamanının gelmesini bekliyor olabilir. Hem havaların değişmesi hem de modanın sürekli yenilenen bir şey olması nedeniyle hangi tişörtü ne zaman giyeceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Unutmayın ki dolabınızda duran her tişört doğru kullanımda bir moda efsanesine dönüşebilir. Şimdi bunun üzerine konuşalım.

Oversize Tişörtler

Sokağın sesini müziğine taşıyan rap müzisyenlerinin üzerinde görmeye alıştığımız oversize yani bol tişörtler son zamanlarda her kesim tarafından kabul gördü. Yaz demeden kış demen herkesin üzerinde yer aldı.

Oversize parçalara giyiminizde yer verecekseniz diğer parçalarla denge kurmaya özen gösterin. Oversize tişörtün altına bol pantolon ya da bol etek giymeyin. Dar pantolon ya da yırtmaç detaylı etek giyin.

Ayrıca renk cümbüşü yapmak istemezseniz de tek renk giyebilirsiniz. Kombininiz tek renkten oluşursa bir bütün yani tek parça gibi görünecektir.

Basic Tişörtler

Basic beyaz ve siyah tişörtler her mevsim giyilebilir. Beyaz tişörtlerinizi yazın kot pantolon, salaş etek, şalvar ve şort üzerinde kullanabilirsiniz. Sonbahar da ise pantolon üzerine kullandığınız zaman ceketle tamamlayabilirsiniz.

İlkbahar ve sonbaharda basic tişörtlerinizi yüksek bel siyah veya lacivert kumaş pantolonlarınızla birlikte kullanabilirsiniz. Hatta tişörtü pantolonun içine gizleyip üzerini ceketle tamamlarsanız harika bir iş kombini yapabilirsiniz.

Baskılı ve Yazılı Tişört

“Baskılı tişörtler eskide kaldı” diye düşünmeyin. O çok sevdiğiniz metal grubunun tişörtünü yer bezi yapmadan önce son bir şans verebilir, kot pantolonuz ve ceketinizle birlikte tam bir moda ikonu olabilirsiniz. Hatta tişörtü pantolonun içine sokup siyah kalın kemer de taktığınız zaman bambaşka bir tarza sahip olacaksanız.

Uzun Kollu Tişört

Uzun kollu tişörtlerinizi sonbaharda sıkça giyebilirsiniz. Hatta kışın gömleğinizin içine giyip farklı bir görünüm yaratabilirsiniz. Klasik sonbahar parçası olan uzun kollu çizgili tişört başta kot pantolon olmak üzere her pantolonla gider. Ama en çok eşofmana yakışır.

Logolu Tişörtler

Baskılı tişörtlerle aynı kadere sahip olmayı hak etmeyen bir diğer parça. Beyaz üzerinde siyah logo bulunan bir tişörtü siyah deri etekle giymeyi ve spor ayakkabı ile tamamlamayı hiç düşündünüz mü?

Şimdi dolabınıza tekrar göz atın ve içinizdeki modacıyı serbest bırakın.

Güncellenme Tarihi: 30 Haz, 2020
whatsapp iletişim