Yeni Yıla Özel Ücretsiz Kargo!

Herkesin Merak Ettiği O Soru: Tulumlar Nasıl Kombinlenmeli

Tek parça kıyafetlerin vazgeçilmezi tulumları kombinlemek oldukça basit. Doğru ayakkabı ve doğru aksesuarı bulduğunuz sürece oldukça şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Hamileler İçin Üretildi

Tulumlar bugün hayatımızın önemli bir parçası. Üretim amacı aslında hamilelerin giymesi içindi. Bebeği korumak amaçlı bir kıyafet düşünülüyordu. Tek parça kıyafetler hem annenin rahat etmesini sağlayacak hem de bebeği koruyacaktı. Şimdi ise sadece annelerin değil hemen herkesin dolabında.

Tulum Giymenin Püf Noktaları

Her kıyafette olduğu gibi tulum giymenin de püf noktaları var. Örneğin tulum seçmeden önce vücudu tanımak gibi. Açık renkler kiloların daha görünür olmasını sağlar. Koyu renkler ise kiloları saklar.

Kısa boyluysanız topuklu ayakkabı giymelisiniz. Tulumların bacak boyu uzun olan kadınlarda daha şık durduğu bir gerçek. Ayrıca ayakkabı renginin tulumla aynı ton veya aynı renk olması durumunda ortaya daha estetik bir görüntü çıkacağını da unutmayın.

Mevsimsiz Bir Parça

Tulum giymenin mevsimi olmaz. Kot ve kadife tulumlar genel olarak kışın giyilir. İçine gömlek, tişört ve kazak giyilerek kombin yapılabilir. Spor ayakkabı ile kombin tamamlanabilir. Bunun yanında ofiste de tulum şıklığını yakalamak mümkün. Özellikle nude renklerden yapacağınız seçimlerle toplantılarda şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

Tulum ve Ayakkabı Uyumu

Tulum ve ayakkabı arasındaki uyum şık bir görünüm yakalamak için çok önemlidir. Ayakkabı seçimini, tulumun tarzına göre yapabilirsiniz. Mesela abiye bir tulum için topuklu ayakkabı seçilebilir. Özellikle ince bantlı topuklu ayakkabılar abiye tulumlar için biçilmiş kaftan.

Yazın giyeceğiniz tulumlar eğer uzunsa halat sandalet ile birlikte kullanabilirsiniz. Eğer tulum kısaysa ve şortsa o zaman tamamlamak için ayakkabı çok kolay bulunabilir. Terlik çeşitleri başta olmak üzere, sandalet, spor ayakkabı ve topuklu sandalet de uygun bir çanta ile güzel bir görüntü yaratabilir.

Yazlık, denize yakın, sahil kenarında giymek için dikilen tulumları en iyi terlik tamamlar. Böyle bir yerde akşam dışarı çıkarken hafif topuklu terlikler de tercih edilebilir. Bu seçimle hem kombini öldürmemiş hem de geceye uygun bir ayakkabı seçimi yapmış olursunuz.

Tulumla Aksesuar Takılır mı?

Tulum boynunuzu kapatıyorsa kolye takmanız uygun olmaz. Küpe, yüzük ve bilezikle idare edebilirsiniz. Eğer tulumunuz göğüs dekoltesine sahipse kısa bir kolye takabilirsiniz. Uzun kolyeyi daha çok yazlık askılı tulumlarınız taşıyabilir.

Güncellenme Tarihi: 17 Tem, 2020
whatsapp iletişim