Yeni Yıla Özel Ücretsiz Kargo!

Toparlayıcı Tayt Ne İşe Yarar

Günümüzde şıklık ve rahatlığın bir arada olması önemli hale geldi. Hal böyle olunca spor giyime ağırlık verilmeye başlandı. Rahatlığıyla bilinen spor giyim özellikle kadınlar arasında daha popüler oldu. Spor giyim ürünlerinden toparlayıcı tayt sayesinde kadınlar, günlük rutininde hem şık hem de rahat bir giyim modeline kavuştu.

Günlük Giyim Parçası Tayt

Tayt kadınların günlük giyiminde önemli bir yere sahiptir. Her türlü kombine kolay uyum sağlar. Kışın bol ve uzun kazaklardan yazın ince tişörtlere kadar akla gelebilecek her türlü kombinde yeri bulunur. Altına ayakkabıyı uydurmak hiç de zor olmaz. Spor ayakkabı, babet, terlik vb. seçimlerle günlük rutin, topuklu ayakkabı ile de iş veya davet için özel tarzlar yaratmaya uygundur.

Toplarlayıcı Taytın İşlevi

Push-up toparlayıcı anlamına gelir. Toparlayıcı tayt bütün vücudu sardığı için bacakları ince gösterir. Push-up sütyenle aynı işlevi görür. Kalçayı toparlar ve yukarı doğru kaldırır. Vücudun sıkı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Yüksek bel özelliği sayesinde karın bölgesini kapatır, zayıf gösterir. Yakın zamanda sporu bırakmış ya da karın bölgesinden memnun olmayanların ve tabii ki yeni yoğum yapan kadınların tercihidir.

Toparlayıcı taytların kışın daha uzun ayak bileklerine kadar inen boyları kullanılırken yazın daha kısa, diz altı veya diz üstü halleri kullanılır. Son zamanlarda mevsimlerin değişmesiyle birlikte yazın da uzun şekilleri sıkça tercih edilir. Kışın da tayt giymek isteyenler push-up termal taytlar giyebilir.

Push-up tayt olarak da bilinen toparlayıcı tayt her türlü spor faaliyetlerinde kullanılabilir. Vücudun esnemesine yardım ettiği için spor, yoga, pilates, meditasyon gibi faaliyetlerde de giyilir.

Kadınlarda Tayt Seçimi Nasıl Olur

Toparlayıcı taytı seçerken vücut tipini ve bel inceliğini öne çıkarmak gerekir. Geniş kalçalara sahip kadınlar yüksek bel, ince bele sahip kadınlar düşük bel tayt seçebilir.

Güncellenme Tarihi: 30 Haz, 2020
whatsapp iletişim